Thursday, April 2, 2009

Warehouse Sale Lagi!!!!!

hari ni sengaja ambik half day semata-mata nak beli perfume murah, perfume ada lagi..tp sbb kak long kirim beli tu yg kena pegi pagi2, early birds selalu byk pilihan....so sampai hotel dalam 9.40 pagi.....dah ada dlm 20-30 orang menunggu....kul 10 baru buka pintu ballroom....perghhhhh....serbu macam free je.....


pilih tak leh lama sbb pegi sorang nanti nak Q susah.....pilih2 lebih kurang dlm 10.30 start Q...nasib baik pendek lagi.....turn nak bayar dlm 11 - 11.15...okla tu....beli pun tak byk macam orang lain....apa2 hal tgk la link kat bawah ni ye....


credit to shoppingnsales.com http://www.shoppingnsales.com/2009/03/24/2-4-apr-branded-fragrances-cosmetics-warehouse-sale/

ni yang akak beli ye































Kate Moss EDT 100 ml RM89
Givenchy Amarige Mariage EDP 100ml RM101
Adolfo Dominguez Aqua fresca de Rosas (sedap mcm bau rose) EDT 120ml RM55 - ni beli utk kak long, yg kecik skit 60ml RM39....ni utk akak
Adolfo Dominguez Alegria EDT 50ml RM29 (men)
Jeanne Arthes Cassandra EDT 100ml RM19 (men)

No comments:

Post a Comment