Thursday, April 2, 2009

Warehouse Sale Lagi!!!!!

hari ni sengaja ambik half day semata-mata nak beli perfume murah, perfume ada lagi..tp sbb kak long kirim beli tu yg kena pegi pagi2, early birds selalu byk pilihan....so sampai hotel dalam 9.40 pagi.....dah ada dlm 20-30 orang menunggu....kul 10 baru buka pintu ballroom....perghhhhh....serbu macam free je.....


pilih tak leh lama sbb pegi sorang nanti nak Q susah.....pilih2 lebih kurang dlm 10.30 start Q...nasib baik pendek lagi.....turn nak bayar dlm 11 - 11.15...okla tu....beli pun tak byk macam orang lain....apa2 hal tgk la link kat bawah ni ye....


credit to shoppingnsales.com http://www.shoppingnsales.com/2009/03/24/2-4-apr-branded-fragrances-cosmetics-warehouse-sale/

ni yang akak beli ye































Kate Moss EDT 100 ml RM89
Givenchy Amarige Mariage EDP 100ml RM101
Adolfo Dominguez Aqua fresca de Rosas (sedap mcm bau rose) EDT 120ml RM55 - ni beli utk kak long, yg kecik skit 60ml RM39....ni utk akak
Adolfo Dominguez Alegria EDT 50ml RM29 (men)
Jeanne Arthes Cassandra EDT 100ml RM19 (men)

3 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete